Meer over mij

Het roer om….

Fotografie is m’n tweede carrière. Is het roer heel erg omgegaan dan? Ja en nee.

In m’n ‘vorige leven’ was ik secretaresse. Ik hielp afdelingshoofden, managers en directeuren om hun werk beter te doen. Door ze klussen uit handen te nemen waar ze zich eigenlijk niet mee bezig zouden moeten houden. Daar werden ze blij van.

Nu help ik mensen aan mooi beeld. Toen en nu verschilt voor mij niet zo heel veel: nog steeds help ik anderen met dat waar ze blij van worden.

Familiefotografie?

Met foto’s leg je momenten in jouw leven vast; blader je door de foto’s van dat ene moment van jaren geleden, dan is het alsof het gisteren was. Dat merk ik ook in m’n eigen leven; de momenten waar foto’s van zijn, heb ik scherper en levendiger in m’n geheugen. Ik vind het heerlijk om zo af en toe eens door de foto’s van jaren geleden te gaan en terug te denken aan hoe het was, de kinderen nog klein en ikzelf nog zo jong. Een goede reden om zo af en toe een mooie serie foto’s te laten maken voor jezelf en van de mooie momenten van nu tastbaar te maken voor later.

Waar doe je dat?

Fotograferen kan overal. Bij je thuis of op een mooie buitenlocatie, ik kom gewoon naar je toe. Maar……. sinds begin 2020 ben ik ook de gelukkige gebruiker van een tijdelijke werkruimte net buiten het centrum van Purmerend. Een voormalig woonhuis waar nu alleen nog maar gewerkt mag worden. En met genoeg ruimte om fijne portretten voor je te kunnen schieten.