Day in the Life: je dagelijkse leven in beeld

Met Joey en Denise ga ik regelmatig op pad, ik maak al een aantal jaren foto’s voor hen. Leuk om ze steeds weer op de foto te zetten en te zien wat er door de jaren heen verandert. In 2016, toen ze nog met z’n tweeën waren, deden we een zwangerschapsshoot. Daarna, na de geboorte van Brody, kwam ik bij hen thuis. Afgelopen zomer volgde er weer een zwangerschapsshoot en inmiddels is ook Jake geboren en vormen ze met z’n vieren een druk gezin. Fantastisch dus om nu bij hen een Day in the Life reportage te maken. Geen geposeerde foto’s, maar een reportage van de dagelijkse dingen en mooie momentjes onderling. Ik schoof eind van de middag aan en en trof een gezellige boel. In de keuken werd er hard gewerkt. Toen ‘s avonds de jongens lekker onder de wol gingen, vertrok ik ook. Met genoeg materiaal voor een mooi beeldverhaal.